NAŠA VIZIJA

Najhitrejša pot do poslovnega uspeha je združitev modernih pristopov s starodavnimi znanji.

- Potovanje Duše

Vizija Zen Conferencing

Pozdravljeni,

V podjetju Potovanje duše d.o.o. vam predstavljamo Zen conferencing prostore, za namene najema.Zen conferencing je namenjen naprednim podjetjem, ki so se pripravljena dvigniti nad splošne podjetniške zahteve in v svoje delovanje vnesti principe upravljanja energij.

 

Prvič v Sloveniji predstavljamo Zen conferencing prostore, v katerih lahko vaša organizacija doseže popolnoma nove rezultate. Z urnimi, poldnevnimi ali dnevnimi najemi si lahko odprete vrata v predavalnice, ki združujejo moderno podjetniško okolje in večne zen energije.

 

Zen conferencing je naslednja stopnička pri gradnji poslovne uspešnosti. Namenjen je vsem tistim organizacijam in posameznikom, ki se zavedajo, da se nek namen doseže hitreje in enostavnejše, če ga gradijo v pravem okolju, ki v njih aktivira kar največje potenciale.

 

Zato smo to pravo okolje za vas ustvarili mi. Večletne izkušnje, ki smo jih pridobili skozi učenje meditacije, raziskovanje energijskih zakonitosti in sodelovanjem z največjimi svetovnimi podjetniki, smo združili na enem mestu in ustvarili popolno okolje, kjer bodo vaše ideje slišane in prizemljene hitreje in močneje.

 

Pripeljite svoje stranke, sodelavce in poslovne partnerje v okolje, kjer se bodo počutili sproščeno kot doma.

 

Vsi prostori se nahajajo v Ljubljani na Bežigradu, na naslovu Dunajska cesta 151, 1000 Ljubljana, v 4. nadstopju elitne poslovne stavbe.

 

Ker smo locirani v poslovnem delu mesta, so tako v neposredni bližini vse pomembne inštitucije: hoteli, banke, pošta, restavracije …

 

Podjetje Potovanje duše d.o.o. vam tako omogoča, da izbirate med tremi različnimi prostori, izmed katerih vsak nosi posebno in individualno energijo.

Prijava na e-novice